Anke

2009 was voor mij het jaar van de lyme. In 2010 ontmoette ik Hanneke, waar ik, als wetenschapster zeer kritisch tegenover stond. Hanneke waardeerde mijn kritische houding. Ze vond naast de borrelia ook drie co-infecties en een slechte gezondheid van de darm. In keurige begrijpelijke taal legde ze uit wat er aan de hond was en wat ik zelf kon doen, heel veel dus…
We gingen aan het werk, ik knapte, op, mijn energie werd beter, ik kreeg vertrouwen in mijn genezing, die iedere week vorderde. No verloop van tijd kon ik mijn werk als wetenschapster weer hervatten.
Hanneke is iemand met zeer veel kennis, professioneel. warm, vol begrip en gaat op alles in. Niet alleen het lichaam wordt behandeld, ook alle geestelijke angels waar ik mee zat kregen veel aandacht. Hanneke leerde me mediteren, iets dat ik nu iedere dag doe. Ik ben helemaal genezen en heb mijn oude energie niveau weer terug. Ik ben Hanneke enorm dankbaar en bezoek haar ieder jaar een keer om te werken aan: gezond zijn en gezond blijven! Ik ben nu 76 jaar en heb een prima conditie.

Henk

Toen ik bij Hanneke kwam had ik een jarenlange zoektocht en allerlei behandelingen achter de rug. Hanneke vond lyme, het Epstein-Barr virus en vier co-infecties, slecht werkende darmen en een zwaar belast zenuwstel.
Ze ging zeer voorzichtig aan het werk, langzaam knapte ik op. Ik kreeg een streng dieet, orthomoleculaire begeleiding om o.a. de biochemie weer in balans te brengen ( ik werd minder moe). De behandelingen sloegen aan, ik ben beter geworden. Hanneke heeft mij uitstekend begeleid, zowel fysiek als psychisch. Ik heb ontzettend veel van haar geleerd, ze was oer geduldig met mij en mijn (af en toe) dieetfouten, altijd liefdevol en soms streng waar het nodig was. Ik ben haar enorm dankbaar, ik voelde me compleet veilig bij haar, ze oordeelde nooit. Ik ben niet alleen een fysieke behandeling gehad, ook de psyche kwam aan bod, dit was mede heel genezend.

Ferda

Ik ben heel blij dat ik bij Hanneke terecht ben gekomen. Voordat ik bij Hanneke kwam had ik er al vijf, bijna zes jaar aan verschillende behandeltrajecten op zitten. Dit was mijn eerste kennismaking met biofotonentherapie. Bij de intake en diagnose bleek dat ik naast de ziekte van Lyme, ook nog steeds verschillende co-infecties, virussen en andere zware belastingen had ondanks mijn eerdere behandelingen.
Hanneke gaat heel grondig te werk zowel bij de diagnose als bij iedere behandeling. Weinig ontsnapt aan haar aandacht waardoor er heel goed afgestemd wordt op wat er op dat moment nodig is. Doordat zij zelf ervaring heeft gehad met de ziekte van Lyme, kent ze niet alleen vanuit haar professie de complexiteit en het grillige verloop van Lyme maar weet ze als ervaringsdeskundige ook echt hoe het voelt en wat voor impact het heeft op je leven. Ik voel me daardoor heel erg begrepen en ondersteund, wat zo belangrijk is in het proces van heling en genezing.
Voor het eerst blijf ik langer stabiel na een behandeling en heb ik minder terugvallen. Als ik even weer een terugval heb is ie minder intens en duurt ie minder lang dan voorheen. Een aantal klachten zijn sinds de behandeling een stuk minder heftig geworden. Dat geeft me weer vertrouwen.
Ik vind Hanneke echt een hele fijne, warme, wijze, zeer betrokken en liefdevolle therapeut met veel kennis, kunde, expertise en ervaring. Ik ben heel blij en dankbaar dat Hanneke en de biofotonentherapie op mijn pad zijn gekomen.

Arie

Sinds tien maanden kom ik bij Hanneke voor behandelingen vanwege een chronische lyme-infectie. Ik ervaar dat de behandelingen met biofotonentherapie efficiënt en effectief werken. Naast de lyme worden ook andere belastingen behandeld. Elke keer als ik bij Hanneke kom, begint zij eerst aller door te meten, waarop zij vervolgens de behandeling baseert. Helemaal in het hier en nu dus, en dat spreekt mij erg aan en heb ik baat bij. Het is erg fijn dat Hanneke ook een achtergrond heeft als psychotherapeut. Langdurig niet gezond zijn heeft veel verstoringen met zich meegebracht in mijn levensloop. Het is prettig dat tijdens de behandelingen ruimte is voor mijn ervaringen en gevoelens en dat we daar ook iets mee doen. Ik voel mij hierdoor echt begrepen en gekend door Hanneke, bij wie alles mag zijn zoals het is.

NB: Deze ervaringen zijn gedeeld met goedkeuring van de betrokkenen.