Contact

Adres

Hanneke Westenberg
Breedelaan 23
1851 MA Heiloo
072 – 5 333 223

Goede parkeergelegenheid.
Op 5 minuten loopafstand van NS station Heiloo. (500 meter).

Mijn praktijk bevindt zich op de 1e verdieping. Vanwege een trap is mijn praktijk voor invaliden niet of minder geschikt.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner]

Voor een vrijblijvend gesprek…

Kunt u altijd contact met mij opnemen. Mijn telefonisch spreekuur is op maandag t/m donderdag tussen 18.30 en 19.00 uur. Ik geef de voorkeur aan telefonisch contact boven e-mail, omdat dat mij sneller een goed beeld geeft van wat er aan de hand is en wat er voor u nodig is.

Voor meer info…

Kijk eens op mijn andere site: https://www.erismeerdanmijnkanker.nl/

Routebeschrijving, komend met de auto.

Rijd naar Alkmaar. Om Alkmaar ligt een grote rondweg.
Komt u vanuit richting Amsterdam, dan neemt u op de A9 bij Alkmaar de afslag richting Den Helder. Op de rotonde driekwart rond: u komt de op de N9, de westelijke rondweg. Op de rondweg de eerste afslag links, richting Heiloo.
Komt u vanuit richting Den Helder, dan rijdt u als vanzelf de rondweg van Alkmaar op. U blijft die volgen tot de afslag Heiloo aan uw rechterhand.

Vanaf de afslag Heiloo komt u op de Kennemerstraatweg. Doorrijden tot de rotonde, (rechts ziet u het witte kerkje van Heiloo). Bij de rotonde rechtdoor. Doorrijden tot het 1e stoplicht: bij deze kruising vindt u een bakkerij aan de rechterhand, met een grote roomsoes aan de gevel. Hier gaat u rechtsaf (richting NS-Station): u komt op de Stationsweg. Op de Stationsweg gaat u de eerste rechts: dit is de Breedelaan. Mijn huis is direct aan uw rechterhand.

NB: In de Breedelaan mag u niet parkeren. U kunt parkeren op de Stationsweg.

Routebeschrijving, komend met de trein

Loop, nadat u het station uit bent, de Stationsweg op richting de rotonde. (Deze ligt nog geen 100 meter van het station.) Rotonde recht over steken: hier vervolgt de Stationsweg. Na ca. 250 meter heeft u de Breedelaan aan uw linkerhand. Mijn huis is direct aan uw rechterhand.

Hygiëne maatregelen

Om kans op infectie van bacteriële of virale aandoeningen te verkleinen, kunt u vooraf uw handen desinfecteren en naar wens gebruik maken van een mondkapje. Voor uw veiligheid werk ik met een plexiglas scherm.